Naslovna  |  BIZnisINFO  |  Čačak: Predstavljanje programa podrške EU malim i srednjim preduzećima u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

BIZnisINFO

27. 06. 2016. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Predstavljanje programa podrške EU malim i srednjim preduzećima u Srbiji

Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis” i projekat “Euteka – EU u vašoj biblioteci” predstaviće programe podrške Evropske unije malim i srednjim preduzećima u Srbiji, u sredu 29. juna u 12h u maloj sali Doma kulture u Čačku.

O tome koji su sve programi podrške EU dostupni vlasnicima preduzeća u Srbiji kao i kakve benefite domaća preduzeća mogu imati učešćem u programima podrške, govoriće Slavko Lukić, direktor Regionalne razvojne agencije iz Užica, ekspert za EU fondove i mala i srednja preduzeća sa liste Tim Evropa Srbija.

Korporativno preduzetništvo kao model upravljanja malim preduzećem, tema je o kojoj će govoriti dr Adam Sofronijević, zamenik direktora Univerzitetske biblioteke u Beogradu, koautor udžbenika za predmet Evropski menadžment i globalizacija poslovanja  na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Đorđe Jovanović, suvlasnik preduzeća „Uniplast“ iz Čačka, govoriće o učešću ovog preduzeća u programu podrške koji je organizovala Evropska banka za obnovu i razvoj kao i o rezultatima koje je preduzeće postiglo nakon toga.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza