Naslovna  |  BIZnisINFO  |  Atomska banja na sajmovima u Moskvi i Geteborgu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

BIZnisINFO

19. 03. 2013. Moskva

Izvor: Agencije, ObjektivNo1.

Atomska banja na sajmovima u Moskvi i Geteborgu

Atomska banja Gornja Trepča učestvovaće na sajmu turizma u Moskvi, a potom i Geteborgu, od 20. do 24.marta.

Turistička organizacija Srbije objedinila je predstavljanje turističkih potencijala na dva međunarodna sajma turizma, od 20. do 23. marta u Moskvi i od 21. do 24. marta u Geteborgu.

Ovi sajmovi su prilika da se na štandovima ta dva sajma predstavi celina turističke ponude Srbije, sa posebnim akcentom na ponudu tura vezanih za kulturu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi, Dunav, kampove, odmor i lečenje u banjama, kao i za druge manifestacije u Srbiji.

 

Kako je saopštila Turistička organizacija Srbije, posebna pažnja biće posvećena promociji kulturne ponude Srbije.

Za potrebe predstavljanja turizma Srbije na sajmu u Moskvi zakupljen je izložbeni prostor veličine 96 metara kvadratnih u hali 1 moskovskog sajma Expocentar, na kojem će, osim TOS, svoju ponudu predstaviti i turističke organizacije Beograda, Niša, Kuršumlije, Vojvodine, predstavnici turističke privrede iz agencija "Apelsin", "Luna travel", "R-Turs", banjska lečilišta Atomska banja iz Gornje Trepče, Prolom banja i Lukovska banja.

Na najvećem međunarodnom sajmu turizma u Švedskoj, TOS će na svom štandu učestvovati sa turističkom agencijom Omniturs iz Beograda.

 

Srbija će prvog dana sajma TUR 2013. u Geteborgu organizovati promociju turističkih potencijala namenjenu švedskim turističkim novinarima i turoperaterima.

Nakon promocije, zvanice će imati priliku da uživaju u ukusima srpskih gastronomskih specijaliteta.

U dva navrata će na najvećoj bini na sajmu u udarnim terminima biti predstavljen dokumentarni film o Srbiji koji je snimljen na švedskom jeziku za najposećeniji skandinavski sajt dokumentarnog turističkog filma.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza