Naslovna  |  BIZnisINFO  |  NSZ: Poziv preduzetnicima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

BIZnisINFO

28. 05. 2015. Srbija

Izvor: ObjektivNo1.

NSZ: Poziv preduzetnicima

Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlena lica zainteresovana za pokretanje privatnog biznisa, kao i preduzetnike - početnike u privatnom poslu, da dođu u najbliži Poslovni centar NSZ, gde će dobiti stručnu pomoć i sve neophodne informacije u vezi sa mogućnostima i načinima zasnivanja i vođenja samostalne delatnosti.

U poslovnim centrima nezaposlena lica, viškovi zaposlenih i početnici u privatnom poslu mogu dobiti stručnu pomoć i sve informacije o pravnom obliku samostalne delatnosti, postupku registracije radnje ili preduzeća, poreskim i drugim finansijskim obavezama, kreditnim linijama i drugim izvorima sredstava za pokretanje privatnog posla, načinu izrade biznis plana, ostvarivanju prava na subvenciju za samozapošljavanje, ostvarivanju prava na isplatu novčane naknade u jednokratnom iznosu za  samozapošljavanje.


Svi sa idejom, koji nisu sigurni u njenu poslovnu održivost, pozvani su da posete poslovne centre NSZ, informišu se i prijave za obuku za započinjanje sopstvenog posla. 


Dobrodošli su i preduzetnici kojima je potrebna podrška za razvoj privatnog posla, u  cilju prevazilaženja problema na početku poslovanja. NSZ će im ponuditi i subvencije i olakšice u zapošljavanju novih radnika, navodi se u pozivu NSZ.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza