Naslovna  |  Blog  |  Poruka sa Facebook-a: Poštovani gospodine direktore Javnog preduzeća...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Blog

10. 03. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Poruka sa Facebook-a: Poštovani gospodine direktore Javnog preduzeća...

Poštovani gospodine direktore, imam nekoliko stvari koje bih Vam ovde rekao. Pošto ste dugogodišnji direktor Javnog preduzeća i gazdujete našom zajedničkom dedovinom, mislim da ste prava osoba koja mi može pomoći da rešimo zajednički problem.

Živim sa suprugom i dvoje školske dece i majkom koja je u penziji. Svi živimo od njene penzije jer smo i ja i supruga na Birou rada. Pre neki dan nam je došla opomena pred utuženje za neplaćene račune za potrošenu vodu. Ništa nije sporno...računi će se platiti jednog dana...ipak smo mi tu vodu popili...

 

Ali što se Vama javljam? Pa kao čovek od iskustva i uticaja valjda možete pomoći da i moja porodica ima neke vajde od nekog Javnog preduzeća. Vi ste se lepo skućili, putujete, školujete decu, obnavlja se vozni park...a sve to na našoj zajedničkoj pra pra dedovini. Koliko sam upoznat, Vi ne radite na Vašem ličnom, porodičnom nasledstvu, pa ja predlažem sledeće...Ja sam završio srednju školu u čačanskoj Gimnaziji, supruga takođe, samo što je ona dogurala i do 4. godine na Beogradskom Pravnom fakultetu. Pa lepo da se nađe za nas dvoje ili za jedno od nas radno mesto.

I polako da počnemo da prebijamo dug. Nema smisla da samo Vi koristite naše zajedničke resurse. Vama i plata i računi, a meni samo računi. Malo je nelogično, zar ne? Nisam ni u jednoj partiji pa me Vi posavetujte ako treba da se učlanim i ja negde pod stare dane. Što da ne...pendžetiraću obraz, jer decu ne mogu da odškolujem i prehranim. Da Vas podsetim...niste na privatnom imanju. Imam i ja pravo na deo te imovine koju ste Vi uzurpirali.

Srdačno Vaš sugrađanin,
Aleksandar Azanjac

Nema komentara.

Ostavi komentar