Naslovna  |  Dijaspora  |  Letnja praksa za studente iz dijaspore - "Upoznaj državu Srbiju"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dijaspora

22. 06. 2014. Srbija

Izvor: ObjektivNo1.

Letnja praksa za studente iz dijaspore - "Upoznaj državu Srbiju"

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske objavila je četvrti konkurs „UPOZNAJ DRŽAVU SRBIJU“ kojim poziva studente iz dijaspore i Republike Srpske da se prijave za letnju praksu od 17. avgusta do 05. septembra 2014. u lokalnim samoupravama i kompanijama.

Tokom tronedeljne prakse studenti iz dijaspore i Republike Srpske imaće priliku da se upoznaju sa organizacijom i načinom rada lokalnih samouprava i kompanija širom Srbije, privrednim, turističkim i kulturnim potencijalima zemlje i da kroz razmenu znanja i iskustva daju doprinos lokalnom ekonomskom razvoju, regionalnoj saradnji dveju republika i jačanju veza sa dijasporom.

 

Konkurs je otvoren do 15. jula  2014. godine. Studenti iz dijaspore kompletnu dokumentaciju trebalo bi da dostave NALED-u na e-mail adresu: office@naled-serbia.org. Na internet sajtu NALED-a mogu da pogledaju uslove konkursa i preuzmu prijavni formular. Studenti iz Republike Srpske o uslovima konkursa i načinu prijave mogu da se informišu na sajtu Predstavništva Republike Srpske www.predstavnistvorsbg.rs.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. jula 2014. na sajtovima www.naled-serbia.org  i www.predstavnistvorsbg.rs.

U prethodna tri ciklusa praksu je prošlo 60 studenata iz SAD, Kanade, Francuske, Italije, Nemačke, Austrije, Velike Britanije, Švajcarske, Švedske, Slovačke i Makedonije. Oni su nova znanja sticali u 34 lokalne samouprave i 15 kompanija.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza