Naslovna  |  Radio  |  Vesti  |  Raspisani pozivi za javne radove
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 02. 2012. Čačak

Autor: J.S. Izvor: Radio Čačak

Raspisani pozivi za javne radove

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je redovan poziv za sprovođenje javnih radova u ovoj godini, kao i javni poziv za osobe sa invaliditetom na kojima se mogu zaposliti ove osobe ili njihovi asistenti.

Pravo učešća na konkursima za javne radove imaju: organi lokalne samouprave, javne ustanove i javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici, zadruge, društvene organizacije i udruženja građana. Dobijena sredstva će se koristiti za organizovanje i sprovodjenje javnog rada. Zaposlenima na poslovima javnih radova mesečno će biti isplaćivane zarade prema stepenu stručne spreme i to od 20.000 do 24.000 dinara, dok će 22.000 dinara biti isplaćivane licima, koja se angažuju na poslovima asistencije osobama sa invaliditetom bez obzira na stepen stručne spreme, što je više nego prethodnih godina, objašnjava organizator programa zapošljavanja u čačanskoj filijali Nacionalne službe zapošljavanja Nikola Vojinović:

Javni poziv je otvoren do 29. februara. Zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti u filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i na internet prezentaciji www.nsz.gov.rs. 

 

 


Nema komentara.

Ostavi komentar