Naslovna  |  Radio  |  Vesti  |  Sutra o smeni gradonačelnika
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 03. 2012. Čačak

Autor: J.S. Izvor: Radio Čačak

Sutra o smeni gradonačelnika

Vanredna sednica Skupštine grada u Čačku na kojoj treba da se raspravlja o zahtevu lokalne opozicije za smenu gradonačelnika Velimira Stanojevića, zakazana je za sutra. Početak je u 10 časova.

Vanredna sednica Skupštine grada Čačka održava se na zahtev 38 odbornika iz redova: Demokratske stranke, Srpskog pokreta obnove, Liberalno-demokratske partije, Ujedinjenih regiona Srbije, GG "Za Čačak" i nekoliko nekadašnjih odbornika Srpske radikalne stranke kojima su vraćeni mandati. Kako je istakao predsednik Skupštine grada Veljko Negovanović, odbornici SPS-PUPS neće im se priključiti, jer nemaju nikakvog razloga da neposredno pred izbore napuštaju koaliciju u kojoj se nalaze od 2007. godine, dok je na biračima da ocene rezultate njenog rada. Kada bi SPS prihvatio njihov predlog, bilo bi to krajnje neozbiljno i loša poruka budućim koalicionim partnerima", rekao je Negovanović.On je dodao i da su ovih 38 odbornika, koji su tražili da se sazove skupština, dužni po poslovniku da obezbede kvorum.

Gradonačelnik Čačka Velimir Stanojević je po upućivanju zahteva izrazio sumnju da će se to dogoditi tvrdeći da je reč o manipulaciji odbornicima, jer su, kazao je, neki od njih potpisali samo zahtev za održavanje sednice, a ne i za njegovu smenu.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar