Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

10. 08. 2016. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Most na Zapadnoj Moravi ostaje zatvoren za saobraćaj

Zbog ugrožene bezbednosti učesnika u saobraćaju most na Zapadnoj Moravi koji je u rekonstrukciji ostaje zatvoren do završetka radova, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Čačka.

Kako se navodi u saopštenju, na sastanku koji je u petak, 5. avgusta 2016. godine, gradonačelnik Čačka imao sa menadžmentom JP „Putevi Srbije“ razmatrana je najavljena mogućnost da se, u vreme trajanja Sabora trubača u Guči, u periodu od 10. do 15. avgusta, most na Zapadnoj Moravi koji je izgrađen pre četrdeset godina i koji je trenutno u rekonstrukciji, delimično osposobi za putnički saobraćaj.

Predstavnici JP „Putevi Srbije“ obavestili su gradonačelnika, da je, s obzirom na trenutno stanje mosta i već započetih radova na rekonstrukciji i ojačanju konstrukcije, preusmeravanje saobraćaja preko mosta ekstremno visokog stepena rizika, kao i da ne postoji način da se obezbedi odgovarajući stepen bezbednosti saobraćaja kako putničkog, tako i pešačkog.

Shodno tome, do završetka radova na rekonstrukciji mosta na Zapadnoj Moravi, most se neće koristiti, a saobraćaj će se odvijati utvrđenom trasom.

Nakon završetka radova na rekonstrukciji mosta, pristupiće se sanaciji ulica Nikole Tesle, Braće Kovačević i Crvene armije na koje je trenutno preusmeren saobraćaj.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza