Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

10. 08. 2016. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: „Vikend znanja i igranja“

U okviru Letnjih dana kulture, 20. i 21.avgusta od 17 do 21h, Gradski park će biti jedinstveno mesto interaktivne zabave i učenja kroz igru.

Manifestacija „Vikend znanja i igranja“ u organizaciji Škole stranih jezika „Little Big Ben“ pružiće deci i mladima niz sadržaja edukativnog, kulturnog i umetničkog karaktera. Pomenuti sadržaji će biti realizovani u formi radionica, kvizova, interaktivnih igara, performansa i slično.

Učesnici u manifestaciji pored organizatora ,,Little Big Ben“ su: OŠ ,,Filip Filipović“, Odred izviđača ,,Vojvoda Stepa“, Igraonica ,,Zabavnik“, Edukativni centar ,,Bumerang“, Škola stranih jezika ,,Mary Poppins Language Studio“, Školica sporta „Albatros“, Baby Artysh-koncerti za bebe i decu, AB Woodcarvings.

 

 

Glavni cilj manifestacije i organizatora iste je da kroz igru kao neizostavan segment odrastanja i sazrevanja deci i mladima približi različite vidove kulture: jezičke, likovne, muzičke, ali i kulture u smislu tradicije, običaja i jezika različitih naroda sveta. Stoga je tema ovogodišnje manifestacije „Sa decom oko sveta“.

Little Big Ben poziva male i velike Čačane da svi zajedno na kreativan, zabavan i pre svega kvalitetan način provedemo jedan avgustovski vikend.

Ukoliko vremenski uslovi budu nepovoljni, manifestacija će se održati narednog vikenda.

 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar