Naslovna  |  Region  |  Čačak  |  Rekonstrukcija mosta na obilaznici oko Čačka pretvorila se u noćnu moru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

20. 08. 2016. Čačak

Izvor: Večernje novosti

Rekonstrukcija mosta na obilaznici oko Čačka pretvorila se u noćnu moru

Rekonstrukcija mosta na obilaznici oko grada na Moravi, zbog koje trpe ovdašnja preduzeća, a posebno radnje uslužnih delatnosti na magistrali, po svemu sudeći neće biti završena do sutra, iako je to obećao direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak.

Ako je suditi po onome što se može videti na licu mesta - gde je retkost sresti više od dva do tri putara - radovi će još potrajati. A, najavljeno je da će se raditi u tri smene...
Na ovaj problem je reagovao i gradonačelnik Milun Todorović - potvrđujući uverenje da se radovi na mostu odvijaju isuviše sporo, ali navodeći da su mu nadležni iz JP Putevi Srbije pružili uveravanja da će sanacija mosta, ipak, biti okončana do kraja avgusta.
- Most je u mnogo lošijem stanju nego što se pretpostavljalo pre rekonstrukcije. Tek kada su otvorene "kasete" se videlo da su sajle koje nose konstrukciju popustile, a da dve od šest njih praktično i ne postoje... Inače, dobili smo i čvrsta obećanja da će, čim se završi ovaj veliki posao, započeti sanacija ulica Nikole Tesle, Braće Kovačević i Crvene armije, odnosno saobraćajnice koje su već bile oštećene gradnjom Bulevara Tanaska Rajića, a dodatno su uništene zatvaranjem obilaznice i preusmeravanjem saobraćaja kroz sam grad - kaže Todorović, precizirajući da Putevi Srbije imaju bankarske garancije od firme angažovane za popravku mosta, pa će u slučaju kašnjenja i nekvalitetno obavljenog posla one biti aktivirane.
Kaže, iako je JP Putevi Srbije mnogo učinilo za Čačak, grad će insistirati da se rekonstrukcija mosta okonča što pre i što kvalitetnije.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza