Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

29. 11. 2016. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Oslikan zid Mašinsko - saobraćajne škole

Prošle sedmice je grupa mladih umetnika-crtača oslikala zid na Mašinsko - saobraćajnoj školi u Čačku.

Ova aktivnost je realizovana u okviru projekta "Smanji rizik, spasi život 2" koje sprovodi neformalna grupa "Pozitiva Čačak" u saradnji sa Kancelarijom za mlade Čačak, finansira Ministarstvo omladine i sporta kroz program "Mladi su zakon", posredstvom resurs centra "Forca" iz Požege.

 


Talentovani mladi umetnici su u saradnji sa učenicima i profesorima srednje Umetničke škole razradili ideju i istu preneli na zid, a tema je bila bezbednost mladih u saobraćaju.


Ovim putem se zahvaljujemo Vuku Đuriću, učenicama Andrijani Vukajlović, Katarini Marković, Ljiljani Golić, Teodori Tubi i profesorki Ani Bogićević na odličnom radu, a za fotografije zahvalnost dugujemo Teodori Krunić, navodi se u saopštenju Kancelarije za mlade.

 

 Pomenuti projekat je dopuna tekućeg projekta "Smanji rizik, spasi život" koji finansira Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. U narednom periodu ćemo, uz pomoć Crvenog krsta Čačak, realizovati obuke 1. pomoći za učenike srednjih škola u cilju usvajanja veština i znanja u saniranju posledica saobraćajnih nesreća čime ćemo zaokružiti celu priču o bezbednom ponašanju i reagovanju mladih u saobraćaju.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza