Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

17. 04. 2017. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

„Novi lideri“ u Čačku

U četvrtak, 20.aprila u Regionalnom centru Čačak, biće održama jednodnevna konferencija u okviru projekta "Novi lideri", koji realizuje studentska organizacija AIESEC. Konferencija počinje u 12 časova.

Cilj projekta je da mlade širom Srbije podstakne da postanu aktivni članovi društva i utiču na pozitivne promene u svom okruženju. „Ideja. Inicijativa. Inspiracija.“ je slogan koji opisuje put razvoja jednog lidera. Ideja je početak samog razvoja, inicijativa je neophodna da bi došlo do pozitivne promene, a inspiracija je ono što jedan lider ostavlja drugima kao podsticaj.

Ove godine bavimo se pitanjem omladinskog aktivizma i postavljamo pitanje: “Zašto čekaš druge? Samo zvezde padaju sa neba.”

 

Konferenciju organizujemo uz pomoć Kancelarije za mlade Čačka. Govornici će biti: Stefan Lukić, biciklista i autor dokumentarnih filmova, Martin Stamenković, mladi fotograf i Sofija Dmitrić, student i predsednica AIESEC lokalne kanclerije na Univerzitetu Metropolitan. Oni će nam ukratko predstaviti svoje uspešne priče i potruditi se da otklone sve dileme koje mladi imaju kada krenu da razmišljaju o rešenju nekog problema.

Pored sjajnih govornika, imaćemo priliku i da čujemo nešto više o socijalnom preduzentištvu i biće organizovana radionica u saradnji sa Social Impact Award-om.

 

Konferencija je namenjena srednjoškolcima treće i četvrte godine, studentima, i svim proaktivnim mladima do 30 godina starosti.

Više informacija možete pronaći na sajtu: http://www.newleaders.org.rs/. Na sajtu se možete prijaviti za konferenciju ili postaviti pitanja. Ostale aktivnosti možete pratiti putem fejsbuk stranice “New Leaders Conference”. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza