Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

28. 11. 2017.

Izvor: Epicentarpress

Čačak: Uskoro naplata parkiranja i na novim lokacijama

U narednom periodu, u planu je proširenje naplate parkiranja u centru grada i to: u Ulici Bate Jankovića, ispred železničke stanice i Pošte i u Železničkoj koloniji, kažu iz JKP Parking.

Prema rečima nadležnih, naplata parkinga će biti regulisana i na zatvorenom parkingu ispred "Tempa". Ovaj uređen parking prostor će Čačani moći da koriste već pred Novu godinu, a planirano je da bude osposobljeno oko 50 novih mesta.

Tako će Čačanima već od januara 2018. godine biti na raspolaganju oko 1000 parking mesta (216 na zatvorenom parkingu i oko 756 na ulici). 37 parking mesta je predviđeno za invalidna lica.

Naplata parkinga se obavlja u periodu od 7 do 22 časa, zimi do 21 čas. Vikendom i državnim praznicima je kraći period naplate. Odnosno, pojedinim prazničnim danima naplata se i ne vrši, shodno donetim uredbama ovog javnog preduzeća.

"Pauk" će i dalje biti uposlen na ulicama Čačka, pa će tako nesavesne vozače kažnjavati odnošenjem vozila, kako bi neometano tekao saobraćaj.

Usluga uklanjanja havarisanih vozila biće naplaćivana po ceni od 1800 dinara u krugu do 10 kilometara. Svaki dodatni kilometar će se naplaćivati 135 dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza