Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

21. 02. 2019.

Izvor: Ozonpress

Vuk Jeremić u emisiji OzonPress-a: Za mene je Čačak najvažniji!

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić bio je gost emisije Otvoreno o svemu Ozon Pressa. On je najavio skorašnje formiranje Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku, navodeći da je dugo radio na tome, pažljivo birajući saradnike, jer je Čačak za njega najvažniji grad.

"Često dolazim u Čačak, dolazio sam i pre nego što sam bio angažovan u politici. Svako leto u detinjstvu sam provodio ovde. Kada sam se opredelio da napravim stranku, da zajedno sa ljudima kojima verujem u koje imam poverenja, Čačak je za mene imao vrlo veliku važnost.

Narodna stranka postoji godinu i po dana na bazi jasnog plana i programa, jasne ideologije koja podrazumeva da građansko i nacionalno i demokratsko nisu međusobno supostavljeni i da predstavljaju jedno celo. Imamo preko 100 odbora, ali odbor u Čačku još uvek nije napravljen zbog toga što je za mene Čačak, molim da se ne ljute ostali građani širom Srbije, najvažniji.

Zbog toga sam dobro merio, mnoge razgovore vodio, i u tim razgovorima smo najdalje otišli sa doktorom Acom Radojevićem, čovekom koga svi u Čačku jako dobro poznaju. On je izvanredan stručnjak, dobar čovek i imao sam sreću i privilegiju da mnogo puta razgovaram sa njim. Mogu da kažem da postoji veliki stepen podudarnosti kada je reč o gledanjima na razne stvari. Verujem da ćemo vrlo blisko sarađivati u budućnosti" – rekao je Vuk Jeremić u emisiji Otvoreno o svemu OzonPressa.

U emisiji je Jeremić govorio o nekadašnjoj saradnji sa Novom Srbijom, kako je i zbog čega do nje došlo, programu Saveza za Srbiju, na čemu je posebno insistirala Narodna stranka da se nađe u tom programu, o protestima, do kada će trajati, da li će Savez ostati jedinstven, zašto se više ne govori o borbi protiv korupcije…

 

Pogledajte emisiju na ovom linku:

http://www.epicentarpress.rs/vest/4404/Vuk-Jeremi%C4%87-u-emisiji-OzonPress-a:-Za-mene-je-%C4%8Ca%C4%8Dak-najva%C5%BEniji!-(VIDEO)/

Nema komentara.

Ostavi komentar