Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

18. 11. 2012. Čačak

Autor: ObjektivNo1

Ivan Petrović - čačanski Bočeli

Mladi Čačanin Ivan Petrović, koji učestvuje u takmičenju za Prvi glas Srbije,svojim brilijantnim glasom zasenio je ostale takmičare. Posle Radmile Bakočević i sestara Milovanović, ovakav glas se dugo nije čuo u gradu na Moravi.


Ivan Petrović je rodjen 1984.godine u Čačku, a u Beogradu je diplomirao na Akademiji, solo pevanje. Trenutno se bavi marketinškim poslovima. Ivan je jedan od učesnika muzičkog takmičenja za prvi glas Srbije. Na poslednjem nastupu, u subotu 17.novembra, ovaj talentovani mladić je zasenio sve učesnike ovog izuzetno gledanog muzičkog programa. Svojim brilijantnim glasom ovaj mladi Čačanin neodoljivo podseća na čuvenog italijanskog umetnika Andreu Bočelija. 

Osim velikih pohvala žirija, ovaj mladi umetnik je dobio i naklonost publike jer se, zahvaljujući SMS glasovima, plasirao u naredni krug takmičenja. Na pitanje jednog od čalnova žirija da li je tačno da doalzi iz Čačka, Ivan je odgovorio da je Čačanin i pravi Šumadinac.

Na žalost, čačanska javnost, do sada, gotovo da uopšte nije znala za njegov izuzetan talenat. Imajući u vidu odavno poremećeni sistem vrednosti, ne čudi što su neke druge ‚‚zvezde‚‚ zauzele mesto koje, sasvim sigurno, pripada Ivanu Petroviću.Ali sada, zahvaljujući baš njemu, Čačak je pokazao da, osim frule i opanaka, ima i umetnike koji promovišu i neke druge vrednosti. Ivan Petrović je zaslužio da mu svi zajedno pomognemo u daljoj afirmaciji njegovog talenta.

Nema komentara.

Ostavi komentar