Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

10. 12. 2012. Čačak

Izvor: objektivNo1

Čačak:Pripreme za čarolije na ledu(VIDEO)

Na rukometnom terenu Sportskog centra "Mladost" u toku je montaža klizališta. I ove godine klizališna sezona biće uskladjena sa prvim danom školskog raspusta.

I ove godine mladi koji zimski raspust provode u Čačku, imaće mogućnost da uživaju u klizanju, jednom od najlepših zimskih sportova. Montaža klizališta na terenu SC "Mladost" je u toku, a  očekuje se će ga i ove godine posećivati  po nekoliko stotina čačanskih osnovaca i srednjoškolaca.  Korišćenje klizaljki u toku zimskog raspusta biće besplatno, uz važeći lični dokument, a na njemu istovremeno može biti 200 klizača.

Direktor Sportskog centra, Aco Jakovljević kaže da je karta za 90 minuta klizanja prošle godine iznosila 150 dinara, a o ovogodišnjim cenama Upravni odbor nije još odlučivao.

U SRC Mladost očekuju veliko interesovanje mladih Čačana naročito sa početkom školskog raspusta, a da je ovaj vid rekreacije popularan  svedoče i podaci da je samo tokom prošle godine prodato više od 6.000 karata. 

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

11.12.

2012.

obaveštena [neregistrovani] u 00:35

karte???

U Beogradu je za vreme raspusta na javnim klizalištima klizanje BESPLATNO za osnovce - uz đačku knjižicu. Zašto Čačak ne ponudi i našoj deci iste uslove? Stariji uzrast za vreme raspusta i svi van raspusta treba da plaćaju karte.

Šta je bilo sa idejom da se klizalište besplatno postavi na Želovom? (Klub bi imao prihod od pića, a ne od korišćenja klizališta).

Odgovori

Ostavi komentar