Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

02. 01. 2013. Čačak

Autor: AN-objektivno1

Čačani na ledu

Pravo prolećno vreme drugog januarskog dana, izmamilo mnogobrojne Čačane na šetališta, klizališta...

Drugog neradnog prazničnog dana, već od jutarnjih časova sunce je pravilo društvo Čačanima. Temperatura u, za ovo doba godine dobrom plusu(6 stepeni) je samo bila još jedan od razloga da brojni naši sugrađani krenu u sagorevanje kalorija, kojih je prethodnih dana bilo itekako na prazničnim trpezama.

Oko podneva gradski bedem, ali i park su ličili na prave pošačke zone. Brojni sugrađani su strpljivo, skoro u kolonama udisali svež januarski vazduh i šetali nogu pred nogu. Teme su se uglavnom kretale od Novogodišnje noći, pa do toga šta nam to u 2013.godini može biti bolje.

Muzika jasno nagoveštava da smo blizu klizališta. A tamo zaista lepa slika. Par stotina mališana vodi borbu sa ledom, ali i sobom. Neki se bolje, neki lošije snalaze, ali svi pokušavaju. I oni koji se u deliću sekunde nađu na ledu, sa osmehom priznaju poraz i nastavljaju dalje. U četiri smene(12,14,16 i 18 časova) klizalište ovih dana postaje epicentar svih rekreativnih aktivnosti u našem gradu.

Predstoje nam praznici čije je obeležavanje takođe vezano za bogatu trpezu. Meteorolozi najavljuju ne baš zimski januar, što je svakako razlog više da veći deo slobodnog vremena provodite u najlepšem i najprirodnijem delu našeg grada.

Nema komentara.

Ostavi komentar