Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

11. 01. 2013. Čačak

‚‚Zadnji voz za Čačak'' u Novoj godini (VIDEO)

Proslavljeni čačanski roker Bora Đorđević će sa svojim zemljacima dočekati srpsku Novu godinu.Pored Riblje čorbe na gradskom trgu će kao predgrupa nastupiti i lokalni bend Za DŽ.

U Domu kulture je održana je konferencija za novinare kojoj su prisustvovali direktor Doma kulture Dragojlo Jerotijević, pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Dačić i predstavnici bendova koji će nastupati na dočeku – Bora Đorđević (Riblja Čorba) i Mićo Belić, (gitarista, Za Dž).

Bora Đorđević nije krio zadovoljstvo što se u njegovom Čačku nastavlja tradicija dočeka pravoslavne Nove godine. On je rekao da, osim njega, ima još jedan Čačanin koji puni beogradsku Arenu, a to je Točak i njegova grupa Smak. Čačanski roker je obećao da će svi koji budu došli na gradski trg u Čačku uživati u dobrom koncertu i da će se na repertoaru naći stari i novi hitovi.

 

U nedelju će se grupa Riblja Čorba u ranim popodnevnim časovima družiti sa Čačanima. U Time Out-u, firmi koja je pomogla izdavanje posldnjeg albuma, prodavaće se majice “Uzbuna” od 13h, a kupci će na poklon uz dobiti i CD.

Pomoćnik gradonačelnika, Aleksandar Dačić je rekao da su pripreme u toku i da organizacija teče po planu:


Mićo Belić, frontmen čačanske grupe Za DŽ  je istakao da im je čast što nastupaju ispred Riblje Čorbe i izrazio zahvalnost za ukazanu priliku. Takođe je najavio album benda Za Dž koji je u pripremi.

 


Komentari (2)

ostavi komentar
ned

13.01.

2013.

ObjektivNo1. [neregistrovani] u 12:05

Re: POGLED LEVO!!!

Sinoć je objavljena vest, baš pored ove koju ste pročitali! Ali, nije bitno, nama je u svakom slučaju drago što nas pratite :)

Odgovori
ned

13.01.

2013.

Sladjana V. [neregistrovani] u 07:45

KASNO

A HARIS KAKO NE ZNATE DA JE HARIS NA TRGU ? VI STE PRVI I NAJBOLJI,KAKO VAM JE TO PROMAKLO, SVI OBJAVE PRE VAS

Odgovori

Ostavi komentar