Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

24. 01. 2013. Čačak

Autor: ObjektivNo1.

I Čačani pomažu Tamari

Posle niza koncerata u Srbiji, i Čačani organizuju humanitarno muzičko veče za šestogodišnju Tamaru Milićević iz Kraljeva kojoj je neohodna operacija

Ako bude sreće, ljudi dobre volje i još malo para koje, za nekoga ne predstavljaju basnoslovnu svotu, petogodišnja Tamara Milićević iz Kraljeva - koja se od najteže bolesti (tumora na mozgu) razbolela maltene čim je ugledala ovaj svet - imala bi ne samo golu nadu već i izvesnu realnost da odraste.

Posle tri operacije, zračenja i tretmana hemioterapijom u čuvenom moskovskom Rehabilitacionom centru dr Viktora Borisova, maloj Tamari je neophodan i nastavak lečenja. Za narednu operaciju potrebno je 40.000 evra, a na računu je trenutno samo 20.000. Zato je potrebno da se humanitarna aktivnost nastavi.

I Čačani će se priključiti ovoj humanitarnoj akciji koncertom koji će se održati u utorаk, 29. jаnuаrа, u 20 čаsovа, u sportskoj hаli u Atenici.  

Organizatori su Jovicа Rаdić iz Krаgujevcа i Andrijаnа Obrаdović iz Čаčkа. Nа koncertu će nаstupiti: “Amаdeus bend”, Aleksа Jelić, “Akаpulko” bend, “Megа” bend, “Arenа” bend i drugi.
Cenа ulаznice je 300 dinаrа, а prodaju se nа biletаrnici sportske hаle u Atenici, kаfeimа “Akrobаt” i “Bаš bаštа” u Čаčku, Domu omlаdine u Krаgujevcu, Pekаri “Fensi” u Krаgujevcu i “Krofnа Bаru” u Krаljevu.

 

RAČUNI ZA POMOĆ

 
IZ Srbije uplate se mogu slati na - dinarski račun 355-3200176000-83 Vojvođanske banke a.d. Novi Sad, sa naznakom "Za Tamaru Milićević". 
Iz Crne Gore - kod Crnogorske komercijalne banke a.d. - ekspoziture u Ulcinju, na račun 2331011-40250969 i takođe sa naznakom "Za Tamaru Milićević". 
Iz inostranstva preko VR-Bank Wrselen BLZ: 391 629 80 Konto: 6113654021, i sa istom naznakom - "za Tamaru Milićević".

Nema komentara.

Ostavi komentar