Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

10. 02. 2013. Čačak

Autor: ObjektivNo1.

Uspešan nastup Atomske banje na sajmu u Izraelu

Atomska banja Gornja Trepča je ove godine prvi put učestvovala na Međunarodnom sajmu turizma u Izralu koji je održan 5. i 6. februara. Ova banja je bila jedina iz Srbije koja je predstavila potencijale banjskog turizma

Na prezentaciji održanoj 4. februara u hotelu Hilton, u Tel Avivu, Atomska banja je pred mnogobrojnom publikom, među kojima je bilo 50 izraelskih novinara, veliki broj tur operatera, kao i srpski ambasador u Izraelu, predstavila svoju jedinstvenost i ukazala na značaj koji ima ne samo za evropske zemlje, već i šire. Razvoju turizma Srbije, pored Atomske banje, svojim ponudama doprinela je i Turistička organizacija Srbije, kao i turistička agencija Glob Metropoliten tours iz Beograda.

Svojom prezentacijom, Atomska banja je ukazala na značaj lekovite vode pogodne za lečenje neuroloških i reumatskih oboljenja, a poseban akcenat stavljen je na lečenje multiple skleroze po čemu je banja jedinstvena u Evropi. Veliku pažnju posetiocima je privukao i novi objekat ‚‚Vujan'', otvoren u maju 2012.godine, izgrađen po evropskim standardima, a koji zadovoljava potrebe gostiju sa visokim zahtevima.

Učešćem na sajmu u Izraelu, Atomska banja Gornja Trepča je povećala svoje šanse za postizanjem uspeha na tom tržištu i ostvarila saradnju sa mnogim turističkim agencijama, kako iz Izraela, tako i iz drugih zemalja zainteresovanih za banjski turizam naše zemlje.

Nema komentara.

Ostavi komentar