Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

23. 02. 2013. Čačak

Autor: ObjektivNo1.

Čačak: TOČ dobila nagradu etno i eko turizma

Na Beogradskom sajmu danas su dodeljene nagrade 35. Međunarodnog sajma turizma, a Egipatska turistička organizacija (Egyptian tourist authority) najbolja je u kategoriji Nacionalna turistička organizacija. Turistička organizacija Čačka dobila je nagradu eko i etno turizma.

Turistička organizacija Vojvodine proglašena je za najbolju regionalnu turisticku organizaciju, dok je pobednik u kategoriji turoperatera turistička agencija Astra travel.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju "Ribarska banja" dobitnik je nagrade za zdravstveni turizam dok je u oblasti hotelijerstva nagradjen hotel "Palisad".

Nagradu u kategoriji etno i eko turizma ponela je Turistička organizacija Čačka, a kao najbolja domaća turistička destinacija proglašen je park Palić.

 Na ovogodišnjem sajmu turizma u oblasti hotelske opreme kao pobednik proglašen je Cul kofi bar.

 Međunarodni sajam turizma, koji okuplja više od 1.000 izlagača iz 46 zemalja ovoren je 21. februara i trajaće do sutra.

U okviru Sajma turizma održava se i deveti Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme Horeka (Horeca), osmi Sajam suvenira "Posetite Srbiju" i četvrti Međunarodni sajam vina Beovajn.
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Nemačka, koja je prošle godine prvi put na Beogradskom sajmu predstavila svoju turističku ponudu.

Nema komentara.

Ostavi komentar