Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

01. 04. 2013. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: „Sajam virtuelnih preduzeća”

Ekonomska škola u Čačku organizovala je danas Sajam virtuelnih preduzeća i prezentaciju obrazovne ponude škole. Manifestaciji su prisustvovali predstavnici Privredne komore koji će birati najbolji štand, poslodavci kod kojih učenici obavljaju praksu, budući srednjoškolci, njihovi nastavnici i roditelji.

 

 

 

Sajam virtuelnih preduzeća je prvo školsko takmičenje učenika Ekonomske škole u Čačku, na kome učestvuje 8 odeljenskih preduzeća sa oko 50 đaka.

Ovo je jedinstvena prilika da se zainteresovani upoznaju s načinom rada škole, znanjem, veštinama i sposobnostima koje učenici ponesu po završetku školovanja u našoj školi, rekao je direktor Ekonomske škole Vladan Nicović. 

Najbolje virtuelno preduzeće na ovom školskom takmičenju učestvovaće, kao predstavnik čačanske škole, na 4.Republičkom sajmu virtuelnih preduzeća, koje se održava od 16.do 18. maja u Boru.

Školski sajam, održan u holu Doma kulture u Čačku, otvorio je načelnik Školske uprave, Danilo Beodranski.

"Čestitam učenicima i nastavnicima na trudu i kreativnosti da se ovakav sajam organizuje u Čačku. Na ovaj način još jednom potvrđujete kvalitet svog rada", rekao je Bedranski.

O najboljem školskom virtuelnom preduzeću odlučivaće Gorana Tanasković, iz Regionalne privredne komore, Darko Domanović, načelnik Moravičkog upravnog okruga i privrednik Vlade Kleut.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza