Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

31. 08. 2013. Čačak

Izvor: SC Mladost

Milorad Čavić na gradskim bazenima u Čačku

Vaterpolo klub Borac je večeras okončao još jednu uspešnu sezonu. Pred velikim brojem gledalaca održane su plivačke trke u kojima su učestvovali polaznici ovog kluba.

Manifestaciju na gradskim bazenima je svojim prisustvom uveličao najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić. Njegov dolazak na gradske bazene izazvao je erupciju oduševljenja među mladim plivačima i svim prisutnim gledaocima.

 

Manifestaciju, kao i rad vaterpolo kluba Borac je podržao SC Mladost, koji svim sportistima u našem gradu predstavlja pravi oslonac u svakodnevnim aktivnostima. Direktor SC Mladost Aco Jakovljević je pozdravio prisutne i još jednom potvrdio da je naša ustanova temelj razvoja sporta u gradu Čačku.

 

U zabavnom delu programa prisutne je zabavljao bend ”Stari grad”.

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

31.08.

2013.

Mirko [neregistrovani] u 20:34

Bruka i sramota!

21.vek
Grad Čačak
Broj stanovnika oko 120,000
Zatvorni bazen: misaona imenica.
Ilići pokašavajući da skupe još koji glas opet plasiraju veliku gnusnu laž:Azeri nam poklanjaju gradnju zatvorenog bazena kraj stadiona Borac, a od bazena ni traga ni glasa.I opet pored svih ovakvih laži opstaju u ovom gradu.
Bedno i sramotno na šta je ovaj grad spao, palanka mu nije ravna.Najveći grad Zapadne Srbije,drugi po veličini u Šumadiji i Centralnoj Srbiji, a 6-7 po veličini u zemlji.Katasrofa!!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Vremenska prognoza