Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

08. 09. 2013. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Raspisan konkurs za direktora Naučno - tehnološkog parka

Skupština Naučno tehnološkog parka Čačak, raspisala je konkurs za imenovanje direktora Društva sa ograničenom odgovornošću Naučno tehnološki park Čačak. Mandat direktora traje četiri godine.

 Za ovo mesto mogu da konkurišu lica koja su državljani Srbije, imaju visoko obrazovanje stečeno na studijama trećeg stepena (doktor nauka), drugog stepena (master akademske studije, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije, magistar nauka), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine u oblasti: tehničko-tehnoloških nauka, biotehničkih nauka, ekonomskih nauka, informacionih tehnologija.

Neophodno je I najmanje pet godina radnog iskustva u privredi ili nauci,  iskustvo u pripremi i ocenjivanju investicionih projekata, zatim radna sposobnost i iskustvo u vršenju spoljnotrgovinskog poslovanja.

Budući direktor mora izvrsno da poznaje rad na računaru, zatim  aktivno znanje govornog i pisanog engleskog jezika, da nije pravosnažno osuđivan.

U oglasu je navedeno da se provera stručne osposobljenosti znanja i veština vrši uvidom u podatke iz prijave, pismenom proverom, razgovorom sa kandidatom ili na drugi odgovarajući način o čemu će kandidati biti blagovremeno obavešteni.

 Rok za podnošenje prijava na javni konkurs je 15 dana, od dana objavljivanja javnog konkursa.

Ostale podatke o konkursnoj dokumentaciji pogledajte na sajtu grada Čačka.

Nema komentara.

Ostavi komentar