Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

11. 10. 2013. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Gradsko veće Čačak: Tender za autobuska stajališta

Većnici grada Čačka odlučili su da skinu sa dnevnog reda današnjeg zasedanja Nacrt odluke o utvrđivanju elemenata poreza na imovinu na teritoriji grada Čačka.

Primedbe, nedoumice i predloge imali su kako članovi veća, tako i privrednici grada koji su osim ostalog predložili da broj zona bude veći od tri. Dobra strana nacrta ove odluke je što je predviđeno smanjenje poreskih stopa.

Inače, na današnjoj sednici gradskog veća odlučeno je da se raspiše tender za postavljanje devet autobuskih stajališta na teritoriji grada.

To bi finansirali investitori koji žele da se reklamiraju. Ukoliko ne budmo imali zainteresovanih lica za postavljanje stajališta, to će uraditi JP Gradac, najavio je Vojislav Ilić, gradonačelnik Čačka.

 

Većnici su pohvalili donošenje ovakve odluke, ali je Radomir Kruščić insistirao da, ako nema zainteresovanih investitora, grad postavi stajališta kod Belvija i Bolnice.

Većnik Ostoja Mijailović je predložio da se klupe na autobuskim stajalištima podele na više delova kako se ne bi koristile za spavanje.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza