Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

23. 10. 2013. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Gradsko rukovodstvo obišlo gradilišta

Rukovodstvo grada Čačka, danas je obišlo gradilište Muzičke škole.

Izgradnja škole počela je u julu ove godine, a ukupna vrednost radova je 100 miliona dinara.

- Danas obilazimo sva gradilišta koja se finansiraju iz našeg budžeta.  Radovi se izvode po planiranoj dinamici i urađeno je više nego što je bilo predviđeno kada je u pitanju Muzička škola. Očekujemo da radovi budu završeni do 1. septembra i da Muzička škola primi učenike 2014. godine.

 

Radovi na izgradnji stadiona se takođe odvijaju kako je planirano i oni bi trebalo da budu završeni do kraja meseca. Kada su u pitanju radovi u Gornjoj Gorevnici vodovodne cevi su bile veoma dotrajale, dolazilo je često do pucanja cevi zbog čega je selo ostajalo bez vode. Takođe, radi se o azbestnim cevima koje nisu ni zdrave i zbog toga smo izdvojii osam miliona dinara iz budžeta kako bi se one zamenile. Sledeće godine sledi rekonstrukcija vodovoda u Mrčajevcima i Bečnju, rekao je Vojislav Ilić, gradonačelnik Čačka.

 

Prema rečima investitora, u prostoru predviđenom za nastavu radovi se odvijaju bržom dinamikom nego što je planirano.

- Radovi idu ispred zacrtane dinamike. Izvodimo gipsarske radove u delu škole gde će se održavati individualna nastava, postavlja se unutrašnja i spoljašnja stolarija. Kao što vidite vreme nam ide na ruku. Potrudićemo se da pokrijemo ceo objekat do zime, rekao je Radovan Marković, vlasnik firme “Ramark”.

Predstavnici grada tokom dana, posetili su gradski fudbalski stadion, čiji se završetak radova planira do kraja meseca, osnovnu školu u Mrčajevcima, kao i gradilište na izgradnji vodovoda u Donjoj Gorevnici, za koje je iz budžeta grada izdvojeno osam miliona dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar