Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

30. 10. 2013. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: SRS traži oslobađanje Šešelja

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Čačku zatražio hitno oslobađanje Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala.

Predsednik Gradskog odbora SRS Saša Trifunović, podsetio je da je danas trebalo da bude izrečena prvostepena presuda Vojislavu Šešelju posle tri odlaganja, a nakon završetka suđenja u martu 2012. godine.

On smatra da je proces koji se void protiv Šešelja politički, što dokazuje I odlaganje presude. Povratak Šešelja u Srbiju, ne odgovara sadašnjoj vlasti, jer  bi njegov povratak doveo do zaustavljanja propadanja, prodaje i izdaje Srbije. Zato se plaše, jer znaju šta on može da uradi, istakao je Trifunović.

 

Trifunović je rekao da će SRS preko ambasadora Rusije u Savetu bezbednosti u novembru zatražiti odgovor od predsednika Medjunarodnog krivičnog suda Teodora Merona šta se dešava sa suđenjem Šešelju.

Potpredsednik Gradskog odbora SRS-a Miladin Subotić, je rekao da se nadaju da će se farsa sa suđenjem Šešelju uskoro završiti. Verujemo da će se mnoge stvari na političkoj sceni promeniti na korist ovog napaćenog naroda koji sve teže I teže živi I trpi od ove aktuelne vlasti da ne znamo gde je granica izdržjivosti, zaključio je Subotić.

Nema komentara.

Ostavi komentar