Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

05. 02. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

GrO DSS: Inicijativa za "neruženje" Čačka

Svaka izborna kampanja je prilika da političke stranke predstave biračima svoje programe (naravno, ukoliko takve programe imaju). Jedan od, na žalost, uobičajenih načina prikazivanja političkih poruka i prisutnosti u trci za osvajanje simpatija glasača jeste nekontrolisano lepljenje plakata i predizbornih materijala.

U takvoj vrsti političkog nadmetanja, obesmišljava se naše zalaganje i osnovna ideja da Čačak učinimo boljim i pristojnijim mestom za život.
Kako bi naš grad ostao čist i lep i tokom izborne „utakmice“, podržavamo ideju kandidata DSS za Gradonačelnika Beograda, Aleksandra Popovića, koji je na početku izborne kampanje pokrenuo inicijativu da se plakati u Beogradu lepe samo na mesta koja su za to predviđena.
Gradski odbor DSS u Čačku ovim putem podržava takvu inicijativu i poziva predstavnike svih političkih stranaka u našem gradu da ovakvu ideju primenimo i u našem gradu.DSSČačak ne želi da naš grad bude „naružen“ tokom kampanje, pa je potrebno da se predizborni, propagandni materijali lepe samo na mesta koja su za to predviđena.
Takođe, apelujemo i na političke predstavnike u našem gradu da tokom izborne kampanje i u verbalnom smislu ne prljamo naš grad, već da tokom kampanje govorimo argumentima i bez ličnih uvreda, kako bismo se već 17. marta pogledali u oči i zajednički se posvetili interesima svima nama najvažnijeg i najlepšeg grada – Čačka.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza