Naslovna  |  Region  |  Čačak  |  IZBORI - NS Čačak: Koalicija okupljena oko SNS je pobednička koalicija!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

13. 03. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

IZBORI - NS Čačak: Koalicija okupljena oko SNS je pobednička koalicija!

U Gradskom odboru Nove Srbije u Čačku, danas je održana završna konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni kandidati te stranke za poslanike u budućem parlamentu Republike Srbije.

Kandidati za poslanike na listi broj 1 „Budućnost u koju verujem – Aleksandar Vučić“,  Miroslav Markićević i Velimir Stanojević, su jedina dva kandidata Nove Srbije iz Čačka. Oni su pozvali građane, simapatizere i članove stranke da u nedelju izađu na izbore i glasaju za pobedničku koaliciju.

Miroslav Markićević, kandidat Nove Srbije za poslanika na listi broj 1, je istakao da u republičkom parlamentu, uvek zastupaju interese ovog grada, da razmišljaju i rade za Čačak. Tako će biti i u narednom periodu, rekao je Markićević i pozvao građane da izađu na izbore i iskoriste ustavno pravo da biraju.

- Dosadašanja kampanja može se okarakterisati kao pozitivna, osim pojedinih loših primera. Stranke su dovoljno jasno predstavile svoje programe kako bi se ljudi opredelili za koga mogu da glasaju. Dosadašnji rezulati Vlade, koaj je u tehničkom mandatu daju mi za pravo da verujem u njen budući rad i da će od toga imati koristi i bolju budućnost svi građani Srbije i Čačka, dodao je Markićević.

 

Drugi kandidat Nove Srbije iz Čačka, na listi broj 1 je Velimir Stanojević. Stanojević je kazao da je kampanja bila kratka, ali dovoljna da stranke predstave programe i planove. Koalicija okupljene oko SNS je objektivno prikazala stanje u zemlji, ponudila viziju kako da se omogući bolji život, ali uz nastavak reformi, koje  nekada i neće biti popularne. Drago mi je da je Nova Srbija deo pobedničke koalicije, dodao je Stanojević.

Na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, nalazi se 8 kandidata Nove Srbije, a Markićević i Stanojević su jedini iz Čačka. Jeroslav Živanić, predsednik Gradskog odbora Nove Srbije u Čačku je istakao da zastupanje državnih, koalicionih i stranačkih interesa dovoljno govori o njihovom dosadašnjem radu.

U Novoj Srbiji je rečeno da saopštenja pojedinih frakcija u Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Čačku, neće uticati na izborni rezultat, jer je reč o parlamentarnim izborima. Očekuje se pobeda i nastavak reformi ka boljoj budućnosti

Nema komentara.

Ostavi komentar