Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

19. 03. 2014. Čačak

Autor: ObjektivNo1.

Čačak: Saša Obradović - iz fotelje u fotelju

Pomoćnik gradonačelnika Čačka, Saša Obradović, podneo je ostavku na tu funkciju kako bi se ‚‚preselio'' u direktorsku fotelju Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijala Čačak. Ova informacija potvrđena je i u DSS koji ga je kandidovao na dosadašnju funkciju.

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da je ostavka na mestu pomoćnika gradonačelnika inicirana ‚‚ličnim razlozima'', a ne rezultatima parlamentarnih izbora. Takođe se ističe da će čačanski DSS  uskoro predložiti novog kandidata, a nezvanično se pominje ime Miroslava Petkovića koji će, s obzirom da DSS nije prešao cenzus, sasvim sigurno ostati bez poslaničke fotelje.

Inače, Saša Obradović se već nalazio na funkciji direktora čačanske Filijale NSZ-a, pa će se, zapravo samo vratiti na staru poziciju.

Gradonačelnik Čačka, Vojislav Ilić, je zakazao konferenciju za novinare u četvrtak, 20. marta, na kojoj je tema funkcionisanje lokalne vlasti nakon parlamentarnih izbora. Tada će se ‚‚iz prve ruke'' saznati da li je na pomolu nova personalna kombinatorika i da li će ove rotacije funkcija postati trend u narednom periodu, imajući u vidu novu političku sliku Srbije.

Nema komentara.

Ostavi komentar