Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

21. 03. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

SPO Čačak: Nastavljamo započeto!

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove u Čačku, zahvalio se sugrađaniam koji su dali podršku listi "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujemo", na kojoj se nalazi i SPO. Saopštenje prenosimo u celini:

Dragi sugrađani, hvala Vam na ogromnoj podršci koju ste dali koalicionoj listi na kojoj se nalazio i SPO. Zahvaljujemo se na izuzetnoj saradnji svim našim koalicionim partnerima, a prvenstveno gradskim odborima SNS i NS, koji su nas maksimalno uvažili kao koalicionog partnera tokom kampanje, iako je trenutno njihova uloga na političkoj sceni našeg grada neuporedivo veća. Reči zahvalnosti takođe upućujemo svim članovima i simpatizerima SPO, kao i volonterima koji su svojim fantastičnim radom i angažovanjem u kampanji dali ogroman doprinos da lista na čelu sa SNS, koja je nosila najveći teret i najveću odgovornost, ostvari izuzetan rezultat na prethodnim parlamentarnim izborima.

Izborni ishod i pobeda liste SNS na kojoj se nalazi i SPO, garantuje formiranje kompaktne vlade, koja će Srbiju pre svega zagarantovano voditi u pravcu ekonomskih reformi, saopšteno je iz Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove u Čačku. Zajedno sa svojim sugrađanima istomišljenicima SPO u Čačak nastavlja borbu dugu četvrt veka za evropsku Srbiju, ekonomsku, moralnu, duhovnu obnovu, ponovno uspostavljanje monarhije, ravnomerni razvoj svih delova Srbije, oživljavanje sela, borbu protiv korupcije i kriminala, dodaje se u saopštenju.

Nema komentara.

Ostavi komentar