Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

05. 04. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Putna infrastruktura prioritet u svim mesnim zajednicama

U sali Skupštine grada Čačka protekle nedelje održan je sastanak predstavnika JP "Gradac" i gradskih i seoskih mesnih zajednica.

Održavanje i izgradnja puteva, komunalni program, osvetljenje  samo  su neke od tema o kojima je bilo reči. Iz  budžeta grada za 2014.  godinu za ove namene  izdvojeno je  isto novca  kao i u 2013.

Prioritet će biti putna infrastruktura, kaže direktor  JP Gradac  Nebojša Jovanović, ali će i drugi problemi  koji su predvidjeni programom ovog preduzeća biti rešavani u mesnim zajednicama. Prema rečima  direktora  Jovanovića i ove godine će biti nastavljena praksa  JP Gradac  da se održi sastanak sa svakom  mesnom zajednicom nakon njihovog internog dogovaranja o aktivnostima.

 

U MZ Gornja Trepča  očekuju da ove godine bude popravljeno oko  3 kilometra puta , kaže zamenik  predsednika Saveta MZ Gornja Trepča Predrag Nikitović. Nada se da će i ove godine JP Gradac  finansirati ove investicije sa  75 posto , aostatak će ići na teret meštana.

Predrag Nikitović  ističe  da će sigurno morati  da koriguju  svoje aktivnosti  sa onim što nudi JP Gradac u svom programu koji se odnosi na mesne zajednice i upravo zbog toga ne očekuju asvaltiranje. Ipak , naglašava da  na području banjskom dela  ove mesne zajednice nema asvaltiran ni jedan putni pravac , a uslov da bi se to dogodilo je izrada priključaka za kanalizaciju.

Nema komentara.

Ostavi komentar