Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

22. 10. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: DSS izdali oni koji su je napustili!

Demokratska stranka Srbije nije odstupila, niti izdala program i Statut stranke, već su je izdali oni koji su je napustili, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Gradskom odboru DSS-a u Čačku.

Stranku više neće voditi salonci, već borci. Na 12.izbornoj Skupštini DSS pobedila je demokratija i bićemo nosioci nacionalnog bloka, najavljeno je danas.

U Demokratskoj stranci Srbije konstituisani su novi stranački organi što je pozitivna promena i osnovica za optimizam, kazao je osim ostalog predsednik Gradskog odbora DSS u Čačku, Milan Bojović i novoizanrani član Izvršnog i Glavnog odbora. Bojović je istakao da su promene počele već  januaru kada su upozoravali da rejting stranke nije na zadovoljavajućem nivou, niti da će ostvariti dobre izborne rezultate. Optužili su nas da podrivamo stranku, ali su se naše sumnje obistinile, rekao je Bojović.

 

Miroslav Petković, potpredsednik DSS je istakao da je došlo vreme da odluke ne donose pojedinci, već da jaki ljudi koji smatrju da se vredi boriti za zemlju i DSS. Petković je dodao stranku nisu izdali oni koji su ostali, već oni koji su je napustili. Svi koji su spremni za promenu dobrodošli su u DSS, jer ćemo mi biti stožer okupljanja nacionalnog bloka, kazao je Petković.

DSS u Čačku do sada nije napustio nijedan član, nakon promena u stranci. Kako je najavljeno uskoro se očekuje održavanje još jedne skuopštine na kojoj će biti razmatran Statut stranke.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

24.10.

2014.

Микица [neregistrovani] u 11:08

Јаки момци

Мирослав и Милан су јаки момци из јаког одбора, и они ће учинити све да се ем чланство увећа ем да рејтинг новој екипи тако да кажем узрасте и то знантно, дај Боже да буду рецепт за остатак Србије.

Odgovori

Ostavi komentar

Vremenska prognoza