Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

25. 12. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

SNS Čačak: Koalicija dobro funkcioniše!

Koalicija u Čačku funkcioniše dobro, iako ima poteškoća. Mi smo zadovoljni saradnjom i nadamo se da će tako biti i naredne godine, rečeno je na konferenciji za novinare u Povereništvu Srpske napredne stranke.

Svaka koalicija ima poteškoća. Koalicija u Čačku za sada dobro funkcioniše i očekujemo da će saradnja biti bolja u narednoj godini, rekao je Milan Lazović, saradnik za medije Povereništva SNS u Čačku. Lazović je na konferenciji za novinare  saopštio i da je iz stranke isključen odbornik Aleksandar Maksimović. SNS će u lokalnom parlamentu sada imati 13 odbornika.

Na današnjoj konferenciji za novinare bilo je reči i o predlogu budžeta grada Čačka za narednu godinu. Milijan Minić, član Gradskog veća zadužen za investicije je istakao da je budžet štedljiv i da se radi na tome da se dovedu investitori. Minić je rekao koje će sve investicije biti realizovane u narednoj godini.

 

Za investicije je izdvojeno više od 200 miliona dinara. Reč je o investicijama koje su već započete - Muzička škola, škola i sporstka hala u Mrčajevcima, azil za napuštene životinje, Gradski stadion..., kazao je Minić.

Nebojša Jovanović, direktor JP Gradac je kazao da je program tog preduzeća veoma restriktivan zbog opšte štednje. Jovanović je kazao da će od ministarstva građevinarstva naredne godine dobiti 100 miliona dinara za izgradnju ulice Dragoslava Bojića, u susret 200 godina od Boja na Ljubiću. On je dodao da su zadovoljni postignutim rezultatima i saradnicima.

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

27.12.

2014.

Cacanin [neregistrovani] u 21:32

Da da da

Da tako lepo funkcionišu da grad uništavaju sistemtski, kako privredu tako i sve ostalo .

Odgovori

Ostavi komentar