Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

31. 12. 2014. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Štab za vanredne situacije Čačak: Službe spremne za ledeni talas

Sve javne službe u Čačku spremne su za ledeni talas koji će tokom novogodišnje noći stići u Čačak, zaključeno je na današnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije.

Ima dovoljno  agregata I sve slućbe će  kontinuirano pratite šta se događa na terenu. Dežuraju ekipe u JKP Vodovod i JKP Čačak, kazao je Vojislav Ilić, komandant Gradskog štaba za vanredne situacije.

Na sednici je rečeno za je tokom prethodne noći potrošeno više od 20 tona soli, a da na lageru ima još oko 120 tona. Prema rečima Ljubomira Sikore, direktora JKP Komunalac, naručeno je još oko 200 tona soli.

 

Nebojša Jelušić, tehnički direktor JP Gradac kaže da su sve ulice prohodne i da je nastavljeno uklanjanje snega sa svih saobraćajnica. Ekipe su spremne i odmah  intervenišu na mestima koja su kritična, kazao je Jelušić.

Očekuju da će  najavljena  temperatura prema prognozi  nadležnih službi  koja će se kretatati noćas od  – 20  do -15 biti  dočekana bez problema, istakla je Bojana Ikodinović, načelnica Gradskog štaba za vanredne situacije.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza