Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

20. 02. 2015. Čačak, Beograd

Izvor: Danas

Đukić Dejanović: Jugović radi na ličnom marketingu

Povodom novčane uplate direktora Vulinove partije, Bratislava Jugovića na račun SPS, reagovala je Slavica Đukić Dejanović, koja je rekla da Jugović radi na ličnom marketingu.

To je politički marketing koji je svojstven tom čoveku. Jugovićeva očigledna namera bila je da na sebe skrene pažnju kao na političara ii to je stvar njegovog izbora. Dugovanja se preko medija ne rešavaju, ona se izmiruju odlukama i obavezama. Ne znam tačno na koja dugovanja misli, jer nisam u materiji i zato je najbolje da o stvarnim dugovanjima pitate socijaliste iz Čačka.

Oni najbolje znaju ko i šta duguje. Ono što ja znam jeste da zgradu u Čačku deli više partija, rekla je Slavica Đukić Dejanović, funkcionerka i poslanica SPS, povodom gesta Bratislava Jugovića, direktora Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

Jugović je uplativši 10.000 dinara na račun SPS hteo, kako kaže, da skrene pažnju da je degutantno da partija koja je najduže na vlasti ima milionske dugove za grejanje, a obični građani krpe kraj s krajem i ipak uspevaju da plaćaju račune za komunalne usluge. On tvrdi da SPS nije izmirila milionska dugovanja za grejanje stranačkih prostorija u Čačku.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza