Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

23. 02. 2015. Čačak

Izvor: Pressonline

Priveden zbog vređana i pretnji hirurgu u Čačku

Patrola policije Policijske uprave Čačka privela je 49. godišnjeg muškarca zato što je vređao i pretio lekaru u Hirurškoj ambulanti bolnice, saopštila je danas čačanska policija.

Patrola policije juče je intervenisala na poziv iz Hirurške ambulante čacanske bolnice, oko 18.15 sati, da imaju problema sa jednim muškarcem.

U prostorije Policijske uprave doveden je 49. godišnji muškarac iz Čačka, protiv koga će, u redovnom postupku, policija podneti zahtev za pokretanje prkršajnog postupka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio prekršaj nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, na taj način što je vređao i pretio lekaru u Hirurškoj ambulanti.Izveštaj o tom događaju biće dostavljen tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, dodaje se u saopštenju.

"Agresija pojedinih pacijenata prema lekarima je raširena pojava, ali se tome ne pridaje pažnja kao kada su ugroženi ljudi koje lečimo", ocenila je danas za Tanjug pulmolog, dr Snežana Adžemović, koja je zaposlena u čačanskoj bolnici i oštro osudila napad na kolegu.

Nema komentara.

Ostavi komentar