Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

27. 02. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Dveri Čačak: Zaustavimo prodaju Čačanske banke

Predstavnici Pokreta Dveri poveriništva u Čačku organizovali su danas protest protiv prodaje Čačanske banke turskoj Halk banci.

„Vreme je da se pobunimo i zaustavimo propast i rasprodaju  Srbije“, rekao je Boško Obradović najavljujući  niz  uličnih aktivnosti  protiv  aktuelne  vlasti.

Prema rečima Boška Obradovića  strane banke su preplavile naše tržište i danas drže  80 posto  bankarskog  tržišta u Srbiji.Ne samo da su na ovaj način  pomognute već im je davana subvencija iz budžeta. Sav ekstra profit koji ostvare u Srbiji po najvećim kamatnim stopama u Evropi iznose u  inostranstvo, rekao je Obradović

Čačanska banka je izgradjena sredstvima čačanskih privrednika, rekao je  Aleksandar Tanasković,   u pokretu Dveri zaduzen za ekonomska pitanja.On postavlja pitanje   da li se  banka  prodaje zato što je radila loše ili postoji drugi razlog  zašto se prodaju privredni monopoli.

Na KZN  na otvorenom   organizovanoj u formi  protesta  rečeno je da su  u  Srbiji stranci   imaju  oko 80  posto  vlasništva i u drugim sverama trgovini , medijima i drugim oblastima. Prema  mišljenju  predstavnika dveri ova 2015. Godina može se proglasiti godionom rasprodaje u Srbiji  jer je sve na prodaju  kao su istakli.

Nema komentara.

Ostavi komentar