Naslovna  |  Region  |  Čačak  |  Čačak: SNS pet meseci nije platila zakup prostorija, grejanje, vodu...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

18. 03. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: SNS pet meseci nije platila zakup prostorija, grejanje, vodu...

Srpska napredna stranka u Čačku veće pet meseci nije platila zakup prostorija i rok za izmirenje dugovanja je 21.mart, saznaje portal ObjektivNo1.

Na osnovu uvida u dokument dostupan redakciji portala, SNS u Čačku na ime zakupa poslovnog prostora, u vlasništvu Čačanske banke, duguje oko 181.000 dinara. Dugovanja se odnose na period od 01.oktobra 2014. do 01.marta 2015.godine.

Za grejanje, u periodu pre 01.oktobra 2014. godine, SNS duguje oko 103.000 dinara, a za period posle 01.oktobra zaključno sa 28.februarom duguje još oko 55 hiljada dinara.

Za utrošenu vodu, dugovanja iznose 4.400 dinara, a električnu energiju 3.300 dinara.

 

Rok za izmirenje dugovanja je 21.mart. Ukoliko SNS ne izmiri obaveze, ugovor o zakupu poslovnog prostora na Gradskom šetalištu biće raskinut, a naplata će biti izvršena sudskim putem.

Dugovanja su nastala tokom perioda dok je poverenik SNS u Čačku bio dr Aleksandar Radojević. Radojević je nedavno razrešen sa funkcije poverenika, a kako je ranije na konferenciji za novinare u SNS najavio, ponovo će se kandidovati za to mesto.

Inače, u Čačku je već postala praksa da političke stranke ne izmiruju svoje obaveze za ZAKUPE PROSTORIJA, grejanje, struju, vodu... Prošlog meseca je Javno komunalno preduzeće za grejanje tužilo  Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) zbog duga.

Nema komentara.

Ostavi komentar