Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

08. 04. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Dveri počele predizbornu kampanju

Pokret Dveri u Čačku započinju predizbornu kampanju za lokalne izbore, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Povereništvu stranke.

Na današnjoj konferenciji za novinare, Boško Obradović i Aleksandar Tanasković, članovi Pokreta Dveri, predstavili su danas preizborni manifest.

Boško Obradović je istakao da sledeći lokalni izbori u Čačku su biti ili ne biti za sudbinu našeg grada: ILI ĆI ILI MI. Na njima će građani Čačka birati između pogubne vlasti braće Ilića koja traje već 20 godina i alternative da na čelo grada dođu novi ljudi predvođeni Pokretom Dveri. Dveri su u potpunosti spremne da preuzmu odgovornost i od danas počinju sa predizbornom kampanjom jer smo ušli u izbornu godinu.

 

U narednih godinu dana gradski izbori u Čačku će biti održani, a sve je više glasova koji ih najavljuju i za kraj ove godine. Pozivamo sve političke stranke, udruženja i pojedince koji su protiv ove vlasti da nam se pridruže i da zajednički napravimo široki narodni opozicioni front za smenu braće Ilića. To je jedina tema sledećih lokalnih izbora: svi koji su za Iliće neka idu na izbornu listu sa Ilićima, a svi koji su protiv dobro došli su na listu Dveri. Dveri su sigurna garancija da Ilići posle sledećih gradskih izbora više neće vladati Čačkom. Ali, da bismo u tome uspeli potrebna nam je pomoć svih onih koji su za promene. Od danas krećemo da obilazimo sve gradske i seoske mesne zajednice u Čačku i predstavljamo naš program.

Ova Strasna sedmica pred Vaskrs simboliše stradanje Čačka pod Ilićima, i zato u njoj započinjemo ovu predizbornu kampanju. Iduće, Svetle sedmice po Vaskrsu javnosti ćemo predstaviti kompletan predizborni program pod nazivom 2020 - 20 programskih tačaka za spas i vaskrs Čačka, sa nadom da će u periodu od 2016-2020. pod vlašću Dveri do toga zaista i doći, dodao je Obradović.

Informativna služba Povereništva Pokreta Dveri u Čačku

Nema komentara.

Ostavi komentar