Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

30. 04. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Ravnogorski pokret podržao Pokret Dveri

Gradski odbor Ravnogorskog pokreta u Čačku pružio je javnu podršku okupljanju oko Dveri za spas Čačka, kao i predizborni program Dveri ČAČAK 2016-2020. za nastupajuće lokalne izbore, saopšteno je na konferenciji za novinare u Povereništvu Pokreta Dveri.

Gradski odbor Ravnogorskog pokreta u Čačku u potpunosti podržava predlog Pokreta Dveri za šire opoziciono okupljanje za spas Čačka na nastupajućim lokalnim izborima. Pružamo punu podršku predizbornom programu Dveri „ČAČAK 2016-2020ˮ i na sledeće gradske izbore izlazimo zajedno sa Pokretom Dveri, sa ciljem da konačno novi i mladi ljudi dođu na čelo grada posle 20 godina vladavine bivših komunista.

U Pokretu Dveri posle mnogo godina pronašli smo pravog političkog partnera koji je javno stao iza ključnih programskih stavova Ravnogorskog pokreta: od rehabilitacije đenerala Draže Mihailovića i drugih pripadnika Jugoslovenske kraljevske vojske u Otadžbini, preko istraživanja masovnih grobnica žrtava komunističkog terora nakon Drugog svetskog rata, do otvaranja tajnih dosijea i otkrivanja saradnika tajnih službi.

 

 


Posebno smo zadovoljni saradnjom sa Pokretom Dveri na nivou grada Čačka jer smo dobili podršku za otkrivanje posmrtnih ostataka svih streljanih antikomunista kraj Morave, što ostaje naš civilizacijski zadatak da dostojno sahranimo naše pretke, obeležimo stratišta i označimo dželate koji se još uvek kriju od pravde i istine.


Zajedničkim snagama obeležavamo važne istorijske događaje srpskog naroda i insistiramo na utvrđivanju gradskog protokola za obeležavanje svih važnih istorijskih datuma i ličnosti našeg kraja. Pokret Dveri je u svoj program stavio i našu ideju da se na Spomen-parku podigne Krst pomirenja koji bi označio definitivan kraj građanskog rata među Srbima.


To su sve razlozi zašto u Pokretu Dveri vidimo političku snagu koja najviše brine o našoj veri, tradiciji, kulturi i istoriji, i zato ćemo na sledećim gradskim izborima pružiti maksimalnu podršku Dverima i opozicionom okupljanju za spas Čačka koje Dveri predvode.

Dragan Ćendić, predsednik GrO Ravnogorskog pokreta u Čačku

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza