Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

07. 05. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Pokret Dveri Čačak: Ilićeva tužba protiv Obradovića neosnovana

Informativna služba Pokreta Dveri u Čačku saopštila je da je tužba ministra Velimira Ilića protiv Boška Obradovića, člana Starešinstva Pokreta Dveri, neosnovana. Saopštenje za javnost prenosimo u celini.

Član Starešinstva Pokreta Dveri, Boško Obradović poručuje da je tužba za povredu ugleda i časti koju je protiv njega podneo ministar za vanredne situacije, Velimir Ilić neosnovana budući da je on lice koje nema ugled i čast.


“Smatram da je konačno došlo vreme da prorade zakoni i institucije Republike Srbije, i da se na sudu kaže istina o svemu što rade braća Ilići, a posebno o tome kako su se obogatili i stekli diplome”, smatra Obradović.


On podseća da Ilići (Velimir i Vojislav) nisu imali ništa pre nego što su ušli u politiku, a da su danas, prema izveštajima Agencije za borbu protiv korupcije, najbogatiji ministar u Vladi RS i najbogatiji gradonačelnik u Srbiji.  Ono što ova država onemogućuje jeste donošenje zakona o ispitivanju porekla imovine, kojim bi oni bili prisiljeni da dokažu poreklo svoje imovine, navodi Obradović.

“Sud je odlično mesto za suočavanje na kojem oni moraju pokazati sve ono što su godinama pred narodom krili”, zaključuje Obradović.

Informativna služba Pokreta Dveri

Nema komentara.

Ostavi komentar