Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

03. 07. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Karavan "Moja Srbija" u Čačku (VIDEO)

Promotivni turistički karavan "Moja Srbija“ posetio je danas Čačak.

Organizator karavana je Turistička organizacija Srbije u saradnji sa partnerima na lokalnom nivou, a cilj je promocija domaćeg turizma i namenjena je domaćem tržištu. Karavan obilazi deset gradova u Srbiji, a kako kažu u Turističkoj organizaciji Srbije pozitivni rezultati kampanje se očekuju u drugoj polovini godine. Cilj kampanje je da se pospeši korišćenje smeštajnih usluga u Srbiji, navela je osim ostalog Gordana Plamenac, direktorka TOS-a.

 


 

Osim Turističke organizacije Čačka, kao domaćina, u programu promocije učestvovali su i učenici i profesori Prehrambeno-ugostiteljske škole iz Čačka.

U muzičkom delu programa nastupali su učenici Muzičke škole “Dr Vojislav Vučković” iz Čačka, bend Aleksandra Popovića “Cool summer with downbeat”, plesni studio, KUD “Dule Milosavljević-Žele”, “Abrašević” i “Bambi” iz Čačka, Trubački orkestar “Dragačevske trube”…

 

 


Program promocije turizma Srbije u Čačku je prilika da se naši sugrađani upoznaju sa turističkom ponudom na domaćem turističkom tržištu, ali i izuzetna mogućnosti da se promoviše grad Čačak i lepa slika prirodnih lepota i kulturno-istorijskog nasleđa, pošalje u svet.

Nema komentara.

Ostavi komentar