Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

04. 10. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: Izgradnja sportsko - rekreativnog parka u Kaluđericama!

U utorak. 6. oktobra 12 časova biće nastavljena izgradnja sportsko - rekreativnog parka u čačanskom naselju Kaluđerice. Iz Kancelarije za mlade pozivaju građane da dođu na Sprajtov teren i priključe se izgradnji terena.

Prve dve faze projekta su sprovedene. Volonteri su uz nadzor stručnih lica izradili sprave za vežbanje i to, razboj, dvovisinsko vratilo, gredu ravnoteže, sklekere, horizontalnu klupu za trbušnjake,  kosu klupu za trbušnjake i teg za kombinovano vežbanje . U utorak će one biti postavljene na terenu.

 

 

 


Projektom „ZAJEDNO ZA NAŠ PARK (Sportsko – rekreativni park)“ koji sprovodi neformalna grupa mladih „Aktivisti KZM 032“, predviđena je izrada teretane na otvorenom i rekonstrukcija košarkaškog terena. Teretanu će činiti gore nabrojane sprave. Uz teretanu, biće postavljene klupice za odmor koje su donacija JP Gradac i kante za smeće koja je donacija JP Gradsko zelenilo. JP Gradsko zelenilo nam je izašlo u susret i sa zaštitnom opremom, neophodnom za čišćenje i uređenje terena.

 


Projekat su podržali Kancelarija za mlade Čačak, MZ Park, MZ 3. decembar, stanari okolnih zgrada, Gradska uprava za lokalni ekonomski razvoj, kompanija Chips way koja će obezbediti grickalice u toku ove akcije i televizija „Galaksija 32“ koja će snimiti prilog o omladinskom volonterskom radu.

 


Omladinski projekat „ZAJEDNO ZA NAŠ PARK (Sportsko – rekreativni park)“ sprovodi neformalna grupa mladih „Aktivisti KZM 032“ uz podršku Resurs centra „FORCA POŽEGA“ u okviru programa „MLADI SU ZAKON Moravički, Mačvanski, Kolubarski okrug“, finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza