Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

22. 10. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Obradović poručio Radojeviću: Izađite iz vlasti ako ste opozicija

Boško Obradović, šef odborničke grupe Srpskog pokreta Dveri u Skupštini grada Čačka, poručio je dr Aleksandru Radojeviću i delu odbornika SNS-a da zajedničkim snagama sruše vlast.

Pozivam dr Aleksandra Radojevića da od danas, zajedno sa sedam odbornika SNS, više ne daje glas vladajućoj većini u Čačku. Ovo je najbrži i najlakši način da posle 20 godina srušimo vlast braće Ilića u našem gradu.


Ako dr Aleksandar Radojević i deo SNS to uradi mogu se smatrati opozicijom i uključiti u borbu za promene u Čačku. Ako to ne uradi jasno da je Aleksandar Radojević i SNS samo u funkciji ličnih interesa i stranačkih sukoba unutar SNS, kao i da se od njih ne može očekivati da pomognu u smeni aktulne vlasti.

 

 

Ovo je treći poziv u prethodne tri godine koji javno upućujemo dr Aleksandru Radojeviću i SNS da zajedničkim snagama srušimo vlast u Čačku. Sedeti u toj vlasti četiri godine i istovremeno glumiti opoziciju nema nikakvog smisla. Pokažite se na delu, gospodo naprednjaci! Ne glasajte za predloge vladajuće većine i to je njihov kraj. Evo jednostavnog načina da konačno dođe do promena na čelu grada. Šta se čeka?

Informativna služba Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku

Nema komentara.

Ostavi komentar