Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

07. 12. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Dosta je bilo Čačak: Sada SNS da uradi nešto korisno

Pokret "Dosta je bilo" u Čačku je saopštilo da je vreme da SNS nakon tri godine vlasti, konačno uradi nešto korisno. U saopštenju ističu da bi nakon unutarstranačkog pomirenja, SNS konačno trebalo da smisli kako da nadoknade 366 hiljada evra građanima Čačka. Saopštenje prenosimo u celini.

Sada kad kažu da su okončali svoje unutarstranačke zađevice i da će biti jedinstveni oko usvajanja budžeta za narednu godinu, nama i ostalim smrtnicima u Čačku, ne preostaje ništa drugo do da gospodi iz SNS čestitamo na odluci da posle tri godine na vlasti, tokom kojih su se bavili samo sami sobom, konačno urade nešto korisno i za Čačak.

Dobro je kada stranka na vlasti kao prioritet stavi građane, a ne samu sebe i u tom smislu čačanskim naprednjacima, u duhu našeg slogana, poručujemo Dosta je bilo vašeg unutarstranačkog zamajavanja i prazne priče i hvalospeva da radite u interesu grada, ujedno pozdravljamo pomirenje do koga ste došli uz pomoć  šefa poslaničke grupe SNS-a u Parlamentu Srbije Zorana Babića i nadamo se da će uz pomoć vazduplohova uspeti  na vreme da stigne u Čačak, da svi zajedno proslavimo usvajanje budžeta grada koji će usrećiti Čačane u 2016. godini.

 

 

Očekujemo da ćete sada pomireni i ponovo ujedinjeni imati sasvim dovoljno snage da Čačak usrećite i sa realizacijom budžeta iz ove 2015. godine, tako što ćete nadoknaditi manjak od 366.000 evra koje bivši direktor JP Gradac, kao vaše kadrovsko rešenje, nije naplatio od firme Toming Consalting.

Bilo bi krajnje licemerno obećavati građanima prosperitet u 2016. godini, a gurati pod tepih i u zaborav brljotinu iz 2015. godine. Liderskoj stranci na vlasti licemerstvo ne dolikuje, niti vas mi takvima smatramo.

Evo spremni smo i javno da vam ponudimo podršku za usvajanje budžeta za 2016. godinu, uz jedan mali uslov – da prethodno regulišete potraživanje od Tominga, kako bi budžet grada za 2015. bio ostvaren na prihodnoj strani.  

Kasncelarija Pokreta “Dosta je bilo” - Čačak 

Nema komentara.

Ostavi komentar