Naslovna  |  Region  |  Čačak  |  Šešelj u Čačku: Izbori će pokazati ko je za EU, a ko za savez sa Rusijom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čačak

30. 03. 2016. Čačak

Izvor: Blic

Šešelj u Čačku: Izbori će pokazati ko je za EU, a ko za savez sa Rusijom

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je večeras na tribini u Čačku da će se na predstojećim izborima u Srbiji pokazati koje su stranke za Evropsku uniju (EU), a koje su za integraciju sa Rusijom.

Na dve stolice se ne može sedeti. Krajnje je vreme da se Srbija opredeli. Srbija gubi na obe strane ako se koleba, ako je neodlučna i ne zna šta hoće- rekao je Šešelj.

On je istakao da se SRS zalaže za saradnju sa Rusijom i da se odlučno protivi ulasku Srbije u EU .

Lider radikala je ocenio da je ugušena domaća proizvodnja u Srbiji, posebno proizvodnja hrane i istakao da u Beogradu ne može da se kupi ni beli luk, ni pasulj iz Srbije, kao ni druge namirnice, niti stvari.

-Sve domaće se uništava da bi EU ostalo tržište.Što se više uvozi naša ekonmska situacija je sve teža- rekao je Šešelj i optužio "uvozničku mafiju" za to.

On je kazao da premijer Srbije Aleksandar Vučić samo daje obećanja koja ne ispunjava.

Na tribini su govorili i kandidati za republičke poslanike SRS iz Čačka i Ivanjice, Saša Trifunović, Miladin Subotić, Dane Aničić, Mirijana Baković, kao i predsednik Okružnog odobra SRS u Beogradu Miljan Damljanović i general u penziji Božidar Delić.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza