Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Čajetina

07. 08. 2017.

Autor: ObjektivNo1/Epicentarpress

Na Zlatiboru podeljeno najviše vaučera za besplatan odmor

Akcija dodele besplatnih vaučera za odmor u Srbiji, koju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija uspešno sprovodi već treću godinu za redom dala je izuzetne rezultate, a najveće interesovanje je za korišćenje vaučera za odmor na Zlatiboru.

Prema rečima ministra Rasima Ljajića, na Zlatiboru je do sada podeljeno 10.640 vaučera, što je za 80% više u odnosu na prethodnu godinu. Prošle godine u sistemu vaučera bila su 33 ugostiteljska objekta na Zlatiboru, dok je ove godine taj broj povećan na 56.

Akcija korišćenja besplatnih vaučera, koja će ove godine trajati do 15. oktobra, ne samo da će produžiti sezonu na Zlatiboru, već će u velikoj meri uticati na ukupan porast turističkog prometa.

Direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović izrazio je zadovoljstvo zbog porasta broja gostiju i ostvarenih noćenja na Zlatiboru i istakao da je to još jedan od pokazatelja dobrog rada turističke privrede Zlatibora.

Prema zvaničnim statističkim podacima, Zlatibor je u prvoj polovini ove godine ostvario promet od oko 98 hiljada turista i 360 hiljada noćenja, što je rezultat velikih ulaganja u nove sadržaje, marketing i promociju, ali i kvalieta turističke ponude Zlatibora.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza