Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

13. 07. 2016. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Potpisan sporazum o saradnji Opštine, JKP i MZ Brusnica

U Gornjem Milanovcu je potpisan je protokol o saradnji Opštine, Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“ i Mesne zajednice Brusnica.

Na sastanku, koji je inicirao predsednik Opštine, Dejan Kovačević, pored predsednika prisustvovali su i član Opštinskog veća zadužen za infrastrukturu Desimir Jovanović, direktor JKP „Gornji Milanovac“ Rajko Nešković i predsednik MZ Brusnica Milan Nešković.

Ovim Sporazumom dogovorena je izgradnja velikog terena za fudbal u Brusnici, za potrebe mesne zajednice, čime će se omogućiti da građani u ovom delu opštine imaju pristup različitim sportskim sadržajima. Takođe, ovim Sporazumom dogovoreno je da MZ Brusnica dozvoli priključenje vode kojom će se napajati Semedraž. Ovo je veoma važna informacija za naše sugrađane iz Semedraži, koji na rešenje ovog problema čekaju već dve godine.

Problem snabdevanja vodom u ovom kraju prisutan je još od 2014. godine, kada su izgradnjom trase autoputa kroz Semedraž uništena izvorišta vode. Na insistiranje predsednika Opštine Dejana Kovačevića, napajanje škole ali i 27 domaćinstava u Semedraži počeće krajem sedmice.

Nema komentara.

Ostavi komentar