Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

02. 08. 2016. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Rukovodstvo Opštine posetilo novoizgrađeni "IG" hotel

Rukovodstvo Opštine Gornji Milanovac posetilo je novoizgrađeni "IG" hotel.

Hotel su posetili predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, zamenica predsednika Opštine Jadranka Dostanić i načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas u ovom izuzetnom objektu, čijom izgradnjom Gornji Milanovac dobija nove smeštajne kapacitete a gosti našeg grada, pre svega poslovni ljudi, prostor gde mogu da se smeste. Zadovoljan sam činjenicom da su u protekla dva meseca hotel, a samim tim i našu opštinu, posetili turisti iz 32 države sa svih kontinenata. Nama je u interesu da što više ljudi odseda u Gornjem Milanovcu jer tako imaju priliku da bolje upoznaju našu opštinu i brojne mogućnosti koje ona pruža“, izjavio je predsednik Opštine Dejan Kovačević.

 


Hotel „IG“ započeo je sa radom 18. maja ove godine i rešenjem Ministarstva nadležnog za poslove turizma kategorisan je kao garni Hotel 4*.


„Svi zaposleni u našem hotelu su iz našeg grada. Uz obuke koje smo sproveli, osoblje je steklo znanja dostojna hotela sa četiri zvezdice. Objekat je građen u periodu april 2015 - maj 2016. godine i ima status energetski visoko efikasnog objekta. Gosti su, većinom, poslom u Gornjem Milanovcu i ranije nisu spavali u našem gradu, već u Čačku ili u okolnim mestima, u kojima su imali smeštaj ove kategorije“, rekao je Vladimir Tanasković, generalni direktor „IG invest“.


Opština Gornji Milanovac postavila je razvoj turizma na visoku poziciju na listi prioriteta i podržava ovakve i slične projekte u ovoj oblasti.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza